Speelpakket 1 €550

Categorie: Andere

Prijs : 550.00 EUR

Afmetingen : Lengte : 0CM x Breedte: 0CM x Hoogte: 0CMBeschrijving

Dit springpakket met 4 verschillende springkastelen voor kinderen van 2 tot 12 jaar is een fantastische manier om kinderen actief en vermaakt te houden.

Allereerst is het geweldig dat er vier verschillende springkastelen zijn, omdat dit betekent dat kinderen afwisseling hebben en kunnen kiezen welk springkasteel ze het leukst vinden. 

De variatie kan helpen om de aandacht van kinderen vast te houden en hen te stimuleren om verschillende soorten bewegingen en activiteiten te proberen.

 

Het is belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en veilig zijn tijdens het spelen, en het hebben van een springkasteel dat past bij hun leeftijd kan daarbij helpen.

Bovendien is springen een uitstekende vorm van lichaamsbeweging voor kinderen, en dit springpakket maakt het gemakkelijk voor kinderen om op een leuke en veilige manier actief te zijn.

 

Het kan ook helpen om kinderen buiten te krijgen en hen aan te moedigen om meer tijd buiten door te brengen.

 

Kortom, dit springpakket met 4 verschillende springkastelen voor kinderen van 2 tot 12 jaar lijkt een geweldige manier om kinderen actief, vermaakt en bezig te houden.

 

Bestaande uit : Cowboy Henk, Johny, Alicorn, Isabella


Opmerkingen

Blowers: 6 x 1.5 KW


In winkel mandje plaatsen!


Andere manieren om ons te bereiken

Stuur ons een bericht

^