Springkastelen en attractie verhuur alsook rodeostieren en catering. Goedkoop, modern, veilig en hygiënisch. In de Provincie Vlaams Brabant, Brussel, Halle-Vilvoorde, Leuven, …

Springkasteel verhuur :    Gratis annulatie van het springkasteel of attractie bij regenweer tot 7 uur ‘s morgens op de dag zelf!

Nog niet alle nieuwigheden staan op deze website, klik hier voor onze allernieuwste produkten:     Voor prijzen en reservatie, contacteer ons op mcj@live.be of 0495/418607.

IPS tafel

Afmetingen: 2,6 L x 1,3 B x 0,8 H m
Prijs IPS tafel: 85 EUR

De Ips tafel is geschikt voor elk feestje. De uitdaging is natuurlijk om de meeste punten te behalen. Dit kan met 2 of meerdere spelers. Kortom wie is de persoon die het meeste punten zal halen?? Zal u de winnaar zijn? Ideaal is ook dat u dit spel daarom zowel binnen als buiten kan gebruiken.

Springkussen Dolphy

Afmetingen: 3,9m L x 3m B x 2,1m H
Prijs springkussen: 85 EUR

Dolphy is een mooi open springkasteel, geschikt voor de kleinsten onder ons. Het is gedecoreerd met een print van de oceaan en daardoor dus heel kleurrijk. Ideaal voor een babyborrel of een indoor feestje aangezien het in bijna elke zaal binnen past. Kan ook samen met het springkussen Inky, clownfish bubble en octopussy verhuurd worden voor een Oceaan thema.

Springkasteel Johny

Afmetingen: 4,8m L x 3,8m B x 3,5m H
Prijs Springkasteel: 95 EUR

Johny jumper is geschikt voor cowboys van 1 tot 10 jaar. Het is volledig overdekt en een heel veilig luchtkussen. Binnenin heeft het springkasteel obstakels en dus is plezier verzekerd. Ideaal voor een verjaardagsfeestje, een communie of lentefeest

. U kan dit springkasteel huren voor kinderen tot 10 jaar. U kan het ook huren samen met hindernissenbaan El Toro, de rodeostier en de cowboy werpspelen om uw feestje volledig in het cowboy thema aan te kleden. Vraag zeker een gratis offerte bij samenverhuur.

 

Springkasteel Party kasteeltje

Afmetingen: 3,9m L x 3,0m B x 2,7m H
Prijs Springkasteel: 95 EUR

Party club is geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Het is bovendien een volledig overdekt springkasteel, wat ervoor zorgt dat het vervolgens geschikt is voor ons Belgisch weertje. Wederom ideaal voor een verjaardagsfeestje, een communie of lentefeest. Kan tenslotte tevens ook indoor gebruikt worden.

Bouncer Clownfish bubble

Afmetingen: 5m L x 5m B x 4,5m H
Prijs springkasteel: 95 EUR

De clownfish is de lieveling onder de jongsten tot max. 8 jaar. Aangezien hij natuurlijk ook overdekt is, een springruimte en waarlijk een glijbaan heeft, kan elk kind er zich uren op uitleven. Springen maar!

Springkussen Clown *

Afmetingen: 3,8m L x 5,4m B x 2,8m H
Prijs Springkussen: 105 EUR

Het clown springkussen is de grote lieveling onder de hele kleine kinderen. Ze heeft een glijbaan en is bovendien volledig overdekt, zo kunnen de kinderen zich ondertussen uitleven op een veilige manier. Bijgevolg hebben de ouders ook een goed overzicht over het wel en wee van hun kinderen. Kortom weeral een ideaal springkasteel om te huren.

Luchtkussen King kong *

Afmetingen: 5,2m L x 4,0m B x 4,5m H
Prijs luchtkussen: 120 EUR  of 170 EUR met IPS

Ook dit springkussen is uitermate geschikt voor alle leeftijden en je kan er met zo’n 10 kinderen tegelijkertijd op springen. Natuurlijk is dit ook een overdekt springkasteel waardoor het daarnaast in het bijzonder geschikt is voor ons klimaat. Aan de andere kant kan je dit springkussen ook huren met onze nieuwste Interactief speelsysteem waardoor het inderdaad nog leuker wordt en daarmee bijgevolg ongetwijfeld een nog een grotere topper wordt op elk feest.

Multi fun springkasteel Snakey

Afmetingen: 5m L x 5,5m B x 5m H
Prijs springkasteel: 125 EUR

Dit springkasteel is een echte blikvanger. Gemaakt in een 3D uitvoering is het een echte streling voor het oog. Kinderen zijn dol op de figuurtjes die zich in het springkasteel bevinden alsook de fantastische jungle print op de achtergrond. Wederom is dit kasteel volledig overdekt. Kortom ideaal voor ons landje. Bovendien heb je hier ook een glijbaan aan om het geheel af te maken. Indien je het samen met de springkastelen Kroki, Leon, Safari, King Kong, Kamiel, hindernissenparcours Bongo en de bananenklimboom huurt, heb je een echt safari park.

 

Frozen prinsessenkoets met glijbaan

Afmetingen: 6,m L x 6m B x 4m H
Prijs springkasteel: 125 EUR

Toegegeven, onze Frozen prinsessenkoets met glijbaan is in elk geval ongetwijfeld geschikt voor alle prinsessen. Zonder twijfel  kunnen ze samen met de stoere prinsen wegrijden naar magische oorden. Met andere woorden, het ideale springkasteel voor moderne meisjes die van sprookjes houden. Stap dus daarom zeker in en laat je meevoeren naar magische oorden waardoor je kan wegdromen. Kortweg dus het ideale springkasteel om te huren voor je lentefeest of communiefeest. Soms komen dromen uit!

Minions met obstakels en een dubbele glijbaan

Afmetingen: 5m L x 4,5m B x 4,m H
Prijs springkasteel: 125 EUR

Onze Minions met obstakels en een dubbele glijbaan is in feite een uitdaging voor iedereen. Daarnaast heeft hij bovendien 2 glijbanen en bijgevolg zal er nooit meer ruzie zijn wie eerst wil glijden. De 2 kinderen kunnen dus gelijktijdig van de schuifaf naar beneden glijden. Daar staat tegenover dat hij een unieke print heeft waardoor elk kind zich tenslotte hier zeker thuis voelt.

Gesloten springkussen Dino Kingdom

Afmetingen: 5mL x 3,5m B x 4m H
Prijs Springkasteel: 125 EUR

Dit springkussen is volledig gesloten en overdekt. Daardoor is het springkussen geschikt voor kleine kinderen tot 10 jaar. Binnenin bevinden zich obstakels en dankzij de netten kunnen de ouders of begeleiders perfect zien wat hun kinderen doen. Kan ook samen met de Bronco en Rexus springkussens gehuurd worden om een dinosaurus thema te creëren.

Combifun park Kamiel

Afmetingen: 6,8m L x 4m B x 4,95m H
Prijs Combifun: 125 EUR

Combifun park Kamiel is veelzijdig en kleurrijk. Bovenop het dak zit de sympathieke  Kameleon. Met onder andere obstakels en een mooie schuifaf, is dit weer een veelzijdig springkasteel. Vervolgens natuurlijk ook weer geschikt voor een JUNGLE thema samen met Kroki, Snakey, Leon, King Kong, Safari, hindernissenparcours Bongo of de bananenklimboom.

Multifun springkasteel Bronco

Afmetingen: 5mL x 5m B x 5m H
Prijs Springkasteel: 125 EUR

Een multifun springkasteel in Dinosaurus thema met binnenin obstakels en daarnaast ook een schuifaf. Een fantastisch springkasteel voor de ontdekkers onder jullie. Wie is er gefascineerd door dinosaurussen of wie is er bang? Een echte topper op familiefeesten of themafeesten.

Springkasteel Happy Multifun

Afmetingen: 5,2mL x 4m B x 5,5m H
Prijs Springkasteel: 125 EUR of 175 EUR met IPS

De happy multifun is dank zij zijn kleuren en tekeningen een heel vrolijk en aangenaam springkussen. Het is overdekt, heeft obstakels en een glijbaan. Kortom ideaal voor al die kapoenen die hun verjaardag of communie of lentefeest vieren. Wat kan een kind ten slotte daarom nog meer wensen? Springen maar.

Springkussen Kroki

Afmetingen: 5m L x 5m B x 5m H
Prijs springkasteel: 125 EUR

Springkussen Kroki valt op door zijn enorme krokodil op het dak. Bovendien is het zowel volledig overdekt als voorzien van een glijbaan. Binnenin maakt een enorme slang het springkussen onveilig. Durf jij het aan? Kan ook deel uitmaken van het Safari pakket samen met Snakey, Leon, King Kong, Safari, Kamiel, hindernissenparcours Bongo of de bananenklimboom.

Speelruimte Safari park

Afmetingen: 5m L x 5m B x 5m H
Prijs speelruimte: 125 EUR

Speelruimte Safari park is wederom een topper voor klein en niet zo klein. Bestaande uit 3D figuurtjes maar ook een fantastische jungle print, maakt dat dit een zeer geliefde speelruimte is voor iedereen. Ten slotte is het ook de geschikte speelruimte voor een JUNGLE thema samen met Kroki, Snakey, Leon, King Kong, Kamiel, hindernissenparcours Bongo of de bananenklimboom.

Gesloten Speelhuis Erwin de Hofnar

Afmetingen: 5m L x 4m B x 4,5m H
Prijs speelhuis: 135 EUR

Gesloten Speelhuis Erwin de Hofnar is een leuk speelhuis met obstakels. Het is overdekt en heeft netten langs de zijkanten waardoor je een goed zicht hebt op de kinderen. Ideaal tot de leeftijd van 12 jaar. Kan gebruikt worden bij babyborrels, communie- en of lentefeesten alsook voor verjaardagsvieringen. Doordat het volledig gesloten is, kan het eventueel ook gevuld worden met ballen om zodoende een ballenbad te creëren.

Megafun springkussen Rexus

Afmetingen: 5,4m L x 5m B x 3,5m H
Prijs speelhuis: 135 EUR

Megafun springkussen Rexus is een groot impressionant niet overdekt springkussen met een mooie 3D dinosaurus en een fantastische dinoprint. Het is een megafun kasteel, ideaal om te springen, dansen en glijden. Ook binnenin bevinden zich obstakels om het geheel af te maken. Je kan er een dinopakket van maken indien je het samen met Bronco en /of Dino Kingdom huurt.

Bouncer Leon

Afmetingen: 5m L x 5m B x 4m H
Prijs Bouncer: 135 EUR

Bouncer Leon is een multifun kasteel met glijbaan, obstakels en helemaal overdekt. Net zoals Springkussen Kroki kan deze bouncer ook deel uitmaken van het Safari pakket samen met Snakey, King Kong, Safari, Kamiel, hindernissenparcours Bongo of de bananenklimboom.

Minipark Zwartbaard

Afmetingen: 5m L x 5m B x 4,5m H
Prijs minipark: 135 EUR

Minipark Zwartbaard is geschikt voor alle piraten. Alle hens aan dek om de schat te vinden. Springen, vallen, verstoppen of glijden. Alles is mogelijk in dit minipark. Doordat het tevens overdekt is, is het ten slotte ook weer ideaal voor alle gelegenheden; van communie tot lentefeest, van verjaardags- tot themafeest. Samen met Jack Combo en Pirato kan je er een mooi Piratenthema rond maken.

Mini combifun Octopussy

Afmetingen: 5m L x 5m B x 4m H
Prijs Springkasteel: 135 EUR

Octopussy is een populaire mini combifun springkasteel. Het is een volledig gesloten springkussen met obstakels. Als gevolg hiervan  vervelen de kinderen zich nooit en leven ze zich uit op een veilige manier. Dit springkasteel leent zich voor kinderen van 1 tot 12 jaar. De vrolijke kleuren en de bijzondere vorm maken ten slotte dat dit luchtkussen een blikvanger is op elk feest! Kortom, waarop wacht je nog?

Playground Formule 3 *

Afmetingen: 7,4m L x 5,1m B x 1m H
Prijs Playground: 135 EUR

De formule 3 bouncer is een kleurrijke bouncer met uitdagingen voor de kleinste onder ons. Neem plaats op de racewagen en probeer je vriendje te volgen. Voor het eerst aan de finish! Ideale playground voor al de formule 3 piloten. 🙂

Mini Park Kinderdroom *

Afmetingen: 5m L x 3,7m B x 4m H
Prijs Springkasteel: 135 EUR

De kinderdroom is een uniek mini park vol leuke obstakels. Spring eens op de giraf en kruip eens op de tijger. Verstop je in het palenbos. Dit springkasteel is uniek en uitermate geschikt voor jonge kinderen van 1 tot 8 jaar.
Vandaar dat het ideaal is voor een eerste communie, verjaardagsfeestje of elk ander familiefeestje. Dit springkussen past in de meeste tuinen, probeer het nu zelf uit!

Multislide Spiderman

Afmetingen: 7m L x 4m B x 4m H
Prijs Multislide: 175 EUR

Multislide Spiderman is een held voor groot en klein. Het bestaat uit een slide aan de ene kant en uit een speelruimte aan de andere kant. Tevens kan je in dit springkasteel ook basketten. Het is geschikt voor alle helden tot 15 jaar. Daarnaast is ook deze multislide volledig overdekt en daardoor geschikt voor binnen en buiten. Ook prima voor schoolfeesten of verjaardagsfeesten.

Playzone Reuzenrad

Afmetingen: 6,5m L x 6,5m B x 7m H
Prijs springkasteel: 195 EUR of 250 EUR met IPS

Onmiddellijk de topper op elk feestje. Waan uzelf eens op de kermis en geniet met volle teugen van dit zonder twijfel prachtige springkasteel. Evenzeer kunnen we deze playzone ook weer volledig uit rusten met ons Interactief Play Systeem. Bijgevolg weer een ideaal springkasteel om te huren voor elk communiefeest of lentefeest alsook voor een huwelijksfeest of bedrijfsfeest.

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Combifun Brandweerwagen *

Afmetingen: 9,15m L x 3,5m B x 3,65m H
Prijs springkasteel: 195 EUR of 250 EUR met IPS

De brandweerwagen is specifiek geschikt voor alle jongens en meisjes die ongetwijfeld van een uitdaging houden. Kruip in deze combifun en kom ons helpen de brand te blussen. En alsof dit nog niet genoeg is kan je onder andere ook interactief gaan met ons interactief play systeem. Op uw plaats, klaar, start!!

Megacombifun El Torro

Afmetingen: 8,5m L x 2,85m B x 4,8m H
Prijs Megacombifun: 195 EUR

Onze Megacombifun El Torro is uniek in zijn soort. Het is een kleine hindernissenbaan van zo’n 8,5 m lang vol obstakels alsook een glijbaan. Het is ideaal voor alle cowboys en indianen die de strijdbijl begraven hebben. Samen maken ze veel plezier op deze super leuke en vrolijke hindernissenparcours.  Waarop wacht je nog John Wayne en Winnetou?  Springen maar! En in combinatie met een rodeostier is het feestje helemaal top.

Megafun Tina, de rups *

Afmetingen: 14m L x 4,5m B x 3,9m H
Prijs Megafun:195 EUR

Onze rups is een volledig overdekt en gesloten springkasteel voor de waaghalzen onder ons. Al met al is het de bedoeling om er in 1 keer in te springen en je dan vervolgens binnenin uit te leven met al de obstakels die erin staan. Aangezien er toch een redelijke druk opstaat volgt hieruit dat het niet geschikt is voor kleine kindjes en mogen er bijgevolg maximum 8 kindjes tegelijk in gaan. De ideale leeftijd is tussen 6 en 12 jaar. Je avontuur eindigt natuurlijk vervolgens achteraan op de glijbaan.

Springboot Simba

Afmetingen: 10m L x 4m B x 6m H
Prijs Springboot: 195 EUR

Opnieuw is de bedoeling van dit springkussen om zo vlug mogelijk op de klimmuur te klimmen en daarna van de schuifaf te glijden. Enerzijds is het een ware strijd omdat er telkens maar één persoon door kan en anderzijds kan er zodoende maar één winnaar zijn. Wie durft het niettemin aan?

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Springattractie Demolition ball

Afmetingen: 6m L x 6m B x 4,5m H
Prijs Springattractie:195 EUR

De demolition ball is bovenal de uitdaging voor groot en klein. Samen met 4 vrienden of collega’s neem je plaats op de kussens. De bedoeling is dan in feite om elkaar er zo vlug mogelijk af te duwen terwijl de bal in alle richtingen geslingerd wordt. Wie denkt dat hij het aankan en zal daarmee de eer hooghouden?  In het bijzonder geschikt voor tieners en volwassenen.

MCJ’s Bananenklimboom

Afmetingen: 7,0 Dia x 5,6 m H
Prijs Springkasteel:195 EUR

Mcj’ Bananenklimboom, in het bijzonder het ideale spel voor groot en klein. Wie haalt de meeste bananen naar beneden en wint zodoende de trofee en wie is daarnaast de banaan?
Een echte blikvanger op uw feest en bovendien zal iedereen ook weer gegarandeerd proberen om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk bananen te verzamelen. Samengevat: Hilariteit verzekerd.

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Super Run Jack Combo

Afmetingen: 8,5m L x 2,85m B x 4,8m H
Prijs Super Run:195 EUR

Super Run Jack Combo is weer een leuke uitdaging voor jong en oud. Waan je Jack Sparrow achter het roer. Verover al de zeeën en laat je door niets of niemand afschrikken. Compleet met obstakels en een mooie glijbaan. Bovendien kan je dit ook nog combineren met Zwartbaard of het Pirato schip of zelf een rodeostier om alle piraten aan boord te krijgen. Iets voor jou?

Multi playground Inky

Afmetingen: 5m L x 6m B x 4,8m H
Prijs Multi playground: 225 EUR

Multi playground Inky is zeer geliefd op elk feestje of evenement. Het is een multi playground waarin je gezellig kan springen, schuiven en plezier kan maken. Deze speelruimte is geschikt voor jong en oud en valt zeker op door zijn reuze octopus die de schat bewaard. Kom je mee springen? Kan bijvoorbeeld ook samen met het springkussen Dolphy, clownfish bubble en octopussy verhuurd worden voor een Oceaan thema.

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Mega Brandweerslide

Afmetingen: 9m L x 4m B x 4,5m H
Prijs Mega Slide: 225 EUR

Voor de echte blussers, zie hier onze nieuwste brandweerslide. Brandweermensen moeten aan de ene kant over een hele goede conditie beschikken dus aan de andere kant kan jij dank zij deze slide al eens testen of je in aanmerking komt om brandweerman Sam of brandweervrouw Samantha te worden. Interesse?

Reuze Football Darts

Afmetingen: 7m L x 3m B x 8m H
Prijs reuze darts: 225 EUR

De topper voor alle stoere jongens en mannen onder ons. Wie kan de meeste punten behalen op deze reuze darts van maar liefst zeker 8 meter hoog. Ziet er simpel uit maar………. Zoals gezegd, wie neemt de uitdaging op zich en kan zijn ploeg naar het volgende niveau tillen? Deze publiekstrekker zal daarom sowieso voor meer volk zorgen op uw volgende festiviteit. Overtuigd? Bel ons nu : 0495/418607 of mail ons op : mcj@live.be.

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Superrun MCJ’s Expresstreintje

Afmetingen: 15m L x 3m B x 4m H
Prijs Super run: 275 EUR

MCJ’s Express treintje brengt je in een wip op je bestemming. Klim aan boord en beleef intussen vele avonturen met deze knotsgekke trein. Wie wilt deze superrun uittesten?

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Mega hindernissenboot Pirato

Afmetingen: 15m L x 3m B x 4,9m H
Prijs Mega hindernissenboot: 275 EUR

Onze Mega hindernissenboot Pirato is dan weer de ultieme ervaring voor alle piraten. Aangezien hij een lengte heeft van 15 m, kan hij gemakkelijk alle uitdagingen aan. Samen met Jack Sparrow en kapitein Eenoog vaart hij alle zeeën af op zoek naar schatten. Deze boot kan woeste stormen aan en is bijgevolg geschikt voor piraten tot 18 jaar. Hijs de zeilen en vaar mee naar het avontuur! En natuurlijk kan je samen met Zwartbaard en Jack Combo, je avontuur nog uitdagender maken.

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Hindernissenbaan Pumpkin

Afmetingen: 12m L x 3m B x 4,2m H
Prijs Hindernissenbaan: 295 EUR

De Hindernissenbaan Pumpkin is een echte trekpleister. Vol met leuke spookjes en pompoenen kan hij zowel gebruikt worden voor Halloween als voor een leuk Spooky feestje. Uitgerust met obstakels en een hoge schuifaf, is plezier verzekerd voor jong en oud. Wie durft er in zijn netten komen hangen?

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Playground Human Hippo Hap

Afmetingen: 9,5m Diameter
Prijs Playground: 295 EUR

Wie herinnert zich de hippo hap van vroeger niet. Een onderdeel van elk kind zijn spelletjes collectie. Daarom hebben wij deze nu tot leven gebracht. Waan uzelf een echt nijlpaard en probeer bovendien de meeste ballen te veroveren. Al met al geschikt voor jong en oud. Samengevat de ideale uitdaging op elk familiefeest of bedrijfsfeest.

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Hindernissenparcours Big Jungle *

Afmetingen: 18m L x 4m B x 5,6m H
Prijs hindernissenparcours: 325 EUR

De big jungle hindernissenparcours is de uitdaging voor jong en oud! Door zijn afmetingen heeft deze springreus in de eerste plaats wel een beetje plaats nodig. Maar juist daarom is het in de tweede plaats dan voor elk jongeren evenement een geschikt springkussen. Ook volwassenen tenslotte, die hun behendigheid willen testen, vinden hier hun gading. Dit is het ideale springkussen om wedstrijdjes te houden. Voelt u zich daartoe geroepen?

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Mega Obstakelbaan Bongo

Afmetingen: 18m L x 4m B x 5,2m H
Prijs hindernissenparcours: 325 EUR

Deze Mega Obstakelbaan Bongo is ook weer een leuke hindernissenbaan. Kan zowel gebruikt worden als springkasteel op evenementen met veel volk alsook voor een teamevent.  Bij teambuilding nemen 2 groepen het tegen elkaar op en proberen om in de snelst mogelijke tijd het parcours af te leggen. Deze obstakelbaan kan ook ingezet worden om een jungle thema te bekomen samen met Kroki, Snakey, Leon, King Kong, Safari, Kamiel, safari park of de bananenklimboom. Uitdagingen genoeg dus voor jong en oud.

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Tractor hindernissenbaan

Afmetingen: 18m L x 4m B x 5,6m H
Prijs Hindernissenbaan: 325 EUR

Onze tractor Obstakelbaan is bijvoorbeeld ideaal voor teamsporten en wedstrijdjes. Dank zij zijn mooie vormen en uitdagingen kan iedereen hier bijgevolg zijn ding op doen. Samen met de stier en de boerderij is dit in het bijzonder het ideale pakket voor een boerenthema of een lentefeest!

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Bootcamp run

Afmetingen: 7,5m L x 7,2m B x 5m H
Prijs Bootcamp run: 325 EUR

Deze Bootcamp run is uniek in zijn soort. Hij kan compact opgesteld worden maar ook nog op 14 andere manieren. Hoe groter de plaats, hoe meer optie’s om deze ultieme uitdaging op te stellen. Ideaal voor teambuilding of voor wedstrijdjes.  En dankzij zijn unieke print valt hij zeker op. Kortom ideaal voor elk evenement. Vraag zeker meer informatie. Oh ja, en samen met onze Reuze Wipeout voor 8 personen, kan je de uitdaging nog groter maken.

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Megafunslide Polar

Afmetingen: 9m L x 6m B x 6m H
Prijs Megafunslide: 395 EUR

Met de Megafunslide Polar kan je alle kanten op: Springen, klimmen, glijden. Alles kan. Ideaal voor een winterfeestje maar ook in de zomer te gebruiken om een beetje verkoeling te vinden. De prachtige print en de 3D figuurtjes in de vorm van een ijsbeer, sneeuwman en een pinguin maken het geheel af. Samengevat, ideaal voor elke gelegenheid.

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Mega run met 3, 4 of 5 module’s

Afmetingen: 30m L x 3,5m B x 3,5m H
Prijs Mega run:vanaf 325 EUR

Onze mega run met verschillende module’s kan je samenstellen naar eigen keuze. Bijvoorbeeld vanaf 3 module’s heb je een baan van zo’n 18 m en bij 4 module’s zit je aan 24m. De ultieme uitdaging is weliswaar natuurlijk om de volledige baan te huren van zo’n 30 m. Daardoor is het ideaal voor scholen en jeugdverenigingen alsook voor teambuilding. Wie daagt onder andere zijn collega uit om ook weer om ter eerst het volledige parcours af te leggen? Deze survivalbaan zal je immers nooit meer vergeten eens je het uitgetest hebt. Doen! Bijgevolg het ultieme springkasteel om te huren voor elk evenement.

Opgepast: De leveringsplaats moet eenvoudig bereikbaar zijn met een transpalet!

Gratis offerte voor uw feest
Wij bieden een oplossing voor ieder budget.

Prijslijst

 Ontvang je offerte

0495/41.86.07 of mcj@live.be

Search
contact:
0495 41 86 07
mail adres mcj-attractions
Mcj-Attractions

Sellaerstraat 30
1820 Melsbroek