Springkastelen en attractie verhuur alsook rodeostieren en catering. Goedkoop, modern, veilig en hygiënisch. In de Provincie Vlaams Brabant, Brussel, Halle-Vilvoorde, Leuven, …

Communie of lentefeest te vieren? Bij ons vind je alles om van je feest een echte topper te maken!

Indien je een springkasteel of een attractie wenst te huren

voor je communie of  lentefeest,

ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Wij hebben kastelen of attracties voor kleine zaaltjes, tuinen, feestzalen in – of outdoor.

Voor je communie of lentefeest kan je bij ons ook terecht voor allerlei andere feestartikelen zoals popcorn en suikerspin alsook de volledige catering gaande van frietjes,  hamburgers, hotdogs, andere snacks, pasta, hapjes en dessertjes naar keuze. Ook naar drank toe kunnen we aan uw wensen voldoen. Wij werken ook samen met bakkers of ijskramers om het geheel af te maken. U denkt aan iets, vraag het ons. Hebben we het niet, dan zullen we wel een collega vinden die er mee voor kan zorgen dat uw feest tot in de puntjes afgewerkt zal worden.  Voor grotere feesten hebben we ook grimeurs, glittertattoo of balonnendraaiers en clowns ter beschikking.

Ook voor reuzenspelen vind je bij ons zeker je zin. Wij hebben houten werpspelen, volksspelen, reuze gezelschapsmatten, reuze vier op een rij en zelf voor de kleinsten onder jullie hebben we ook nog trappertjes en stappertjes, glijbanen en wippen en nog zoveel meer. Dus als je en springkasteel of attractie wenst te huren voor je communie of lentefeest, ga dan zeker eens door onze website en vraag een gratis offerte aan.  Ook op onze facebook of op Instagram kan je nog allerlei ideeën opdoen !

U ziet het. U kan dus echt terecht voor alles bij ons. Geef ons uw wensen en uw budget door en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag tegemoet gaat! Alleen op deze manier kan u zorgeloos mee genieten van uw feest en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Alles kunnen we helaas niet op de website zetten maar vraag ernaar en de kans is groot dat je het bij ons zal vinden.

Scroll rechts om foto’s te zien

 

Search
contact:
0495 41 86 07
mail adres mcj-attractions
Mcj-Attractions

Sellaerstraat 30
1820 Melsbroek