Springkastelen en attractie verhuur alsook rodeostieren en catering. Goedkoop, modern, veilig en hygiënisch. In de Provincie Vlaams Brabant, Brussel, Halle-Vilvoorde, Leuven, …

Rodeostier of rodeospin huren??

De Rodeo spin
Prijs op aanvraag

De rodeospin is geschikt voor jong en oud. Net zoals de rodeostier, bestaat het geheel uit een mechanisch insect, een motor, een luchtkussen en een console. Indien men van de spin valt, valt men op een luchtmat en kan men zich echter in principe niet bezeren. Indien u dit samen met het springkasteel  Johny of El torro huurt, wordt jouw feestje zeker een topper! Bijgevolg is deze attractie zeker een topper voor halloween maar ook voor elk ander feestje is het bijgevolg de blikvanger die zeker niet mag ontbreken.  Vraag nu meer vrijblijvende informatie.

De Rodeo Stier
Prijs op aanvraag

De rodeostier is geschikt voor jong en oud.
Het geheel bestaat uit een mechanische stier, een motor, een valmat en een console.
Dit is de grote broer van de rodeospin.
Indien men van de stier valt, valt men op een luchtkussen en kan men zich al met al in principe niet bezeren. Deze attractie is bijgevolg dan ook de blikvanger op elk evenement en een uitdaging voor jong en oud.
Samen met het springkasteel  Johny wordt jouw opendeurdag, evenement of feestje daardoor zeker een gelegenheid waarover iedereen nog lang zal napraten. En natuurlijk kan daarnaast dan ook de popcorn of suikerspin niet ontbreken ! Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren indien je meer informatie wenst over de prijs, de werking of eventuele promoties die we kunnen aanbieden voor verenigingen en jeugddiensten.

Algemene informatie

Diameter: 6m
Elektriciteit: 220 Volt – 16Ampère – Aparte kring, normaal stopcontact
Motor: 300kg (Geen trappen)

Indien de stier of de spin buiten opgesteld moeten worden, moet er echter altijd een overdekking voorzien worden.

Deze kan u niettemin zelf voorzien of bij ons bij huren aan verminderde prijs. Vraag er zoals gezegd naar bij uw bestelling.

Opgelet: Deze attractie kan gratis geannuleerd worden tot 2 weken voor uw event. Daarna wordt er een vergoeding van 50 % aangerekend.

Gratis offerte voor uw feest
Wij bieden een oplossing voor ieder budget.

Prijslijst

 Ontvang je offerte

0495/41.86.07 of mcj@live.be

Search
contact:
0495 41 86 07
mail adres mcj-attractions
Mcj-Attractions

Sellaerstraat 30
1820 Melsbroek