Springkastelen en attractie verhuur alsook rodeostieren en catering. Goedkoop, modern, veilig en hygiënisch. In de Provincie Vlaams Brabant, Brussel, Halle-Vilvoorde, Leuven, …

 

Offerte

Een gratis Offerte kan u hier vrijblijvend aanvragen. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren indien u meer informatie nodig heeft of indien u hulp wenst bij het zoeken van de juiste attractie, springkasteel of catering. Wij helpen u graag om uw feest tot een fantastisch einde te brengen.  Samen kunnen we uw feest of evenement overlopen om te zien welke wensen of noden u heeft en daarop kunnen we dan uw offerte afstellen.

Wat we zeker nodig hebben aan informatie is onder andere de datum van uw feest, het aantal personen, Gsm nummer en gewenst leveringsuur, welke attractie/springkasteel of foodbar formule u in gedachten had. Als laatste hebben we zeker ook uw adres en het leveringsadres nodig.

Aarzel dus zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren op 0495/418607 of via mcj@live.be of via onze contact form hieronder.

Interesse in...

Bijvoorbeeld: Op datum van 1 april 2018 zouden we graag De hippo hap huren voor een feestje in onze tuin. Anderzijds zijn we dan ook nog op zoek naar een pakket reuzespelen, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De tuin meet 15 m op 15m en is vrij toegankelijk. Het feestje start om 14 uur dus levering bijvoorbeeld graag in de voormiddag tussen 8 en 10u. Bovendien zouden we dan graag nog om 18 uur gebruik maken van de catering. In de eerste plaats denken we hier dan aan formule 2 voor 80 personen. Ons adres is : …….., telefoonnummer……….. Ten slotte zouden we het op prijs stellen mocht u ons hiervoor een offerte kunnen maken.

Links 

Prijslijst

Prijslijst Foodbar  

Algemene huurvoorwaarden  

QR code Mcj-attractions 0495/418607, vraag nu uw offerte aan!

QR code Springkastelen en attracties Mcj-attractions0495/41.86.07 of mcj@live.be

Search
contact:
0495 41 86 07
mail adres mcj-attractions
Mcj-Attractions

Sellaerstraat 30
1820 Melsbroek