Springkastelen en attractie verhuur alsook rodeostieren en catering. Goedkoop, modern, veilig en hygiënisch. In de Provincie Vlaams Brabant, Brussel, Halle-Vilvoorde, Leuven, …

Catering & funfood

Mobiele foodbar- pastabar
Klik hier voor onze formules

Mcj’s Foodbar is geschikt om elk feestje in de eerste plaats tot een goed einde te brengen. Wij bieden u een volledig menu naar keuze aan. Wij verzorgen de catering voor uw feest ter plaatse bij u thuis of op uw bedrijf. Of het nu gaat om een familiefeestje, trouwfeest, communiefeest, lentefeest of bedrijfsfeest, wij kunnen je zeker helpen met je catering.
In de tweede plaats heeft u al met al geen gesleur met eten, drank, bestek en borden. Mcj verzorgt namelijk het totaalplaatje.
Of je nu kiest voor pasta, hamburgers of frietjes, geen probleem, kortom, bij ons vind je het allemaal.

En aangezien we hygiëne hoog in het vaandel dragen, kan u er bijgevolg zeker van zijn dat u bovendien de beste kwaliteit aan de beste prijs krijgt.
En daarnaast kan u namelijk ook voor het dessert bij ons terecht. Dit kan gaan van chocolademousse, rijstpap, cake, … en zelf een heuse IJSKAR.

Indien je de foodbar combineert met een springkasteel, krijg je het springkasteel aan de helft van de prijs gedurende de tijd van de catering.

Stroomaansluiting 220V – 24 Ampèrere – toch liefst aparte Kring
Voldoende plaats voor de wagen + aanhangwagen om te manoeuvreren
Toelating van gemeente of politie om op de openbare weg te staan.

 

Suikerspin
Huur machine: 100 EUR
Ingrediënten 50 pers: 10 EUR

Een suikerspin wordt gemaakt van kristalsuiker en een houten stokje. Aangezien deze suiker wordt verwarmd gaat ze hierdoor smelten, waardoor het spineffect onstaat. Wie kent het niet? Lekker nostalgisch en brengt bijgevolg het kind in ieder van ons terug naar boven. En bovendien kan er toch niemand weerstaan aan deze lekkernij. Heerlijke funfood aan eerlijke prijzen. Vraag er nu naar : 0495/418607.

Popcorn
Huur machine: 100 EUR
Ingrediënten 50 pers: 20 EUR

Voor de kleine honger hebben we ook de popcorn machine. Popcorn is gepofte mais die dan gezout of gezoet wordt. Samen met de suikerspin is dit de ideale attractie op elk feest, evenement of opendeur. Proef het nu!

Gratis offerte voor uw feest
Wij bieden een oplossing voor ieder budget.

Prijslijst

 Ontvang je offerte

0495/41.86.07 of mcj@live.be

Search
contact:
0495 41 86 07
mail adres mcj-attractions
Mcj-Attractions

Sellaerstraat 30
1820 Melsbroek