Springkastelen en attractie verhuur alsook rodeostieren en catering. Goedkoop, modern, veilig en hygiënisch. In de Provincie Vlaams Brabant, Brussel, Halle-Vilvoorde, Leuven, …

Gratis levering binnen een straal van 20 km vanaf €95!

Gratis annulatie van het springkasteel of attractie bij regenweer tot 7 uur ‘s morgens op de dag zelf!

Kickertafel

Prijs: 30 EUR per dag

Daag je vrienden uit voor een match! Onze kickertafel zorgt bijgevolg voor uren plezier op elk feest.

Airhockey

Prijs: 30 EUR per dag

Probeer ook onze airhockey tafel. ook weer plezier verzekerd op elk feestje.

Reuzespelen – Volksspelen

Prijs: 15 – 20 EUR per stuk per dag
60 EUR – 75 EUR voor de set van 5 per dag

Waan je terug kind en amuseer je met onze reuzespelen! Ook ideaal op elk familiefeest of opendeurdag. Spelen zoals : Grote toren – Kubb original – Sjoelbak – Reuze mikado – Reuze Domino’s – Vier op een rij of meerdere teams tegelijkertijd – Grote lego blokken – Stelten -Reuze gezelschapsspelen (3m op 3m) zoals ludo, mens erger je niet, dambord, twister, snakes and ladders ….

Klik hier voor een overzicht met foto’s en prijzen.

Kleuterauto’s, fietsjes, driewielers, glijbanen, wippen,…

Prijs: 50 EUR per dag/pakket van 10stuks

Voor elke kleuterhappening of feestje, kan u nu ook een assortiment fietsjes, driewielers, auto’s, glijbanen en wippen bij ons huren. Plezier verzekerd! Neem zeker hier eens een kijkje.

 

IPS tafel

Afmetingen: 2,6 L x 1,3 B x 0,8 H m
Prijs : 85 EUR

De Ips tafel is geschikt voor elk feestje. De uitdaging is natuurlijk om de meeste punten te behalen. Dit kan met 2 of meerdere spelers. Zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Wie is de persoon die het meeste punten zal halen?? Zal u de winnaar zijn? Kortom zeker geschikt om voor je communiefeest of lentefeest te huren aangezien iedereen gegarandeerd plezier zal hebben en zich terug kind zal wanen. Hier kan je een glimp nemen van de werking van deze Interactieve speeltafel.

Jolly Jumper race :

5m L op 0,65 B
Prijs: €60 voor 2 stuks, €100 voor 4 stuks/dag

Wie wil er onze Jolly Jumper race uittesten? Het ideale spel voor jong en oud. Neem plaats met je team en zorg dat je als eerste over de eindstreep raakt. Klaar, Op je plaats, START…..  Pas op: enkel indoor te gebruiken of op gras, kunstgras om de rupsen niet te beschadigen.

 

Sumo worstelen

Prijs attractie: 120 EUR

Sumo worstelen is de attractie bij uitstek. In het bij zonder daar deze pakken geschikt zijn voor groot en klein. Hijs u in dit pak en duw uw tegenstander omver. Wie blijft overeind? Natuurlijk kan u ook voor andere attracties bij ons terecht. Wat dacht u van onze demolition ball of onze unieke Human Hippo Hap.

Opblaasbare reuzenspelen :

2,5 x 1,3 x 1,7 m (LxBxH) per stuk
Prijs: 150 EUR per dag

Daag je vrienden uit voor een wedstrijdje basketball, baseball, snowball en big mouth lion. Welk team haalt de meeste punten en wint dus de trofee?

Naast de opblaasbare reuzenspelen kan je ook altijd gebruik maken van onze volksspelen of andere reuzenspelen. Deze zijn geschikt voor binnen en buiten.

Bumperball :

1,5 diameter per stuk
Prijs: €150 voor 6, €190 voor 8, €220 voor 10 stuks/dag

Zin in een partijtje voetbal? Wat dacht je van onze leuke Bumperballs. Ideaal voor een partijtje Football Soccer. Wordt gespeeld 3 tegen 3, 4 tegen 4 of 5 tegen 5.  Plezier verzekerd. Pas op: weegt ongeveer 10kg/stuk. Enkel indoor te gebruiken of op gras, kunstgras om de ballen niet te beschadigen.

MCJ’s Bananenklimboom

Afmetingen: 7,0 Dia x 5,6 m H
Prijs klimmuur: 195 EUR

Mcj’ Bananenklimboom, het ideale spel voor groot en klein. Wie haalt de meeste bananen naar beneden en wint zo de trofee en wie is de banaan?
Een echte blikvanger op uw feest en iedereen zal gegarandeerd proberen om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk bananen te verzamelen. Hilariteit verzekerd. Samengevat huur nu onze bananenboom en hang lekker de aap uit 🙂

Wil jij dit springkasteel huren? Bel dan vlug op 0495/418607

Springattractie Demolition ball

Afmetingen: 6m L x 6m B x 4,5m H
Prijs attractie: 195 EUR

De demolition ball is de uitdaging voor groot en klein. Samen met 4 vrienden of collega’s neem je plaats op de kussens. De bedoeling is dan om elkaar er zo vlug mogelijk af te duwen door de bal in alle richtingen te slingeren. Wie denkt dat hij deze attractie aankan? Geschikt voor tieners en volwassenen.

Mega Brandweerslide

Afmetingen: 9m L x 4m B x 4,5m H
Prijs Mega Slide: 225 EUR

Voor de echte blussers, zie hier onze nieuwste brandweerslide. Brandweermensen moeten over een hele goede conditie beschikken dus dank zij deze slide kan jij al eens testen of je in aanmerking komt om brandweerman Sam of brandweervrouw Samantha te worden. Springkasteel huren? Mail of bel ons dus nu!

Reuze Football Darts

Afmetingen: 7m L x 3m B x 8m H
Prijs reuze darts: 225 EUR

De topper voor alle stoere jongens en mannen onder ons. Wie kan de meeste punten behalen op deze reuze darts van maar liefst zeker 8 meter hoog. Ziet er simpel uit maar………. Wie neemt de uitdaging op zich en kan zijn ploeg naar het volgende niveau tillen? Ook weer zeker een uitdaging op elk communiefeest, lentefeest, huwelijksfeest, verjaardagsfeest, enz… Kijk zeker eens hier naar ons filmpje over de reuze football darts.

Superrun MCJ’s Expresstreintje

Afmetingen: 15m L x 3m B x 4m H
Prijs Super run: 275 EUR

MCJ’s Express treintje brengt je in een wip op je bestemming. Klim aan boord en beleef vele avonturen met deze knotsgekke hindernissentrein. En nadien een lekkere suikerspin of popcornzakje om het geheel af te sluiten.

Mega hindernissenboot Pirato

Afmetingen: 15m L x 3m B x 4,9m H
Prijs Mega hindernissenboot: 275 EUR

Onze Mega hindernissenboot Pirato is dan weer de ultieme ervaring voor alle piraten. Aangezien hij een lengte heeft van 15 m, kan hij gemakkelijk alle uitdagingen aan. Samen met Jack Sparrow en kapitein Eenoog vaart hij alle zeeën af op zoek naar schatten. Deze boot kan woeste stormen aan en is bijgevolg geschikt voor piraten tot 18 jaar. Hijs de zeilen en vaar mee naar het avontuur! En natuurlijk kan je samen met Zwartbaard en Jack Combo, je avontuur nog uitdagender maken.

Human Hippo Hap

Afmetingen: 9,5m Diameter
Prijs Playground: 295 EUR

Wie herinnert zich de hippo hap van vroeger niet. Een onderdeel van elk kind zijn spelletjes collectie. Wij hebben deze nu tot leven gebracht. Waan uzelf een echt nijlpaard en probeer de meeste ballen te veroveren. Daarom is deze attractie geschikt voor jong en oud. Deze blikvanger huren zal u zeker veel plezier en teamgeest opleveren. Dus niet aarzelen, en nu deze attractie bestellen via mcj@live of 0495/418607.

Hindernissenbaan Pumpkin

Afmetingen: 12m L x 3m B x 4,2m H
Prijs Hindernissenbaan: 295 EUR

De Hindernissenbaan Pumpkin is een echte trekpleister. Vol met leuke spookjes en pompoenen kan hij zowel gebruikt worden voor Halloween als voor een leuk Spooky feestje. Uitgerust met obstakels en een hoge schuifaf, is plezier verzekerd voor jong en oud. Wie durft er in zijn netten komen hangen?

Big Jungle

Afmetingen: 18m L x 4m B x 5,6m H
Prijs hindernissenparcours: 325 EUR

De big jungle hindernissenparcours is de uitdaging voor jong en oud! Door zijn afmetingen heeft deze springreus wel een beetje plaats nodig. Voor elk jongerenevenement is dit een geschikt springkussen. Ook volwassenen die hun behendigheid willen testen, vinden hier hun gading. Dit is het ideale springkussen om wedstrijdjes te houden. Voelt u zich geroepen? Test dan nu deze obstakelbaan uit.

Mega Obstakelbaan Bongo

Afmetingen: 18m L x 4m B x 5,2m H
Prijs hindernissenparcours: 325 EUR

Deze Mega Obstakelbaan Bongo is ook weer een leuke hindernissenbaan. Kan zowel gebruikt worden als springkasteel op evenementen met veel volk alsook voor een teamevent.  Bij teambuilding nemen 2 groepen het tegen elkaar op en proberen om in de snelst mogelijke tijd het parcours af te leggen. Deze obstakelbaan kan ook ingezet worden om een jungle thema te bekomen samen met Kroki, Snakey, Leon, King Kong, Safari, Kamiel, safari park of de bananenklimboom. Uitdagingen genoeg dus voor jong en oud.

Tractor hindernissenparcours

Afmetingen: 18m L x 4m B x 5,6m H
Prijs hindernissenparcours: 325 EUR

Onze tractor hindernissenbaan is ideaal voor teamsporten en wedstrijdjes. Dank zij zijn mooie vormen en uitdagingen kan iedereen hier zijn ding op doen. Samen met de stier en de boerderij ook weer het ideale pakket voor een boerenthema, communiefeest of lentefeest! Dus zeker doen. Bel nu voor de pakketprijs op 0495/418607.

Bootcamp run

Afmetingen: 7,5m L x 7,2m B x 5m H
Prijs Bootcamp run: 325 EUR

Deze Bootcamp run is uniek in zijn soort. Hij kan compact opgesteld worden maar ook nog op 14 andere manieren. Hoe groter de plaats, hoe meer optie’s om deze ultieme uitdaging op te stellen. Ideaal voor teambuilding of voor wedstrijdjes.  En dankzij zijn unieke print valt hij zeker op. Kortom ideaal voor elk evenement. Vraag zeker meer informatie. Oh ja, en samen met onze Reuze Wipeout voor 8 personen, kan je de uitdaging nog groter maken.

Megafunslide Polar

Afmetingen: 9m L x 6m B x 6m H
Prijs Megafunslide: 395 EUR

Met de Megafunslide Polar kan je alle kanten op: Springen, klimmen, glijden. Alles kan. Ideaal voor een winterfeestje maar ook in de zomer te gebruiken om een beetje verkoeling te vinden. De prachtige print en de 3D figuurtjes in de vorm van een ijsbeer, sneeuwman en een pinguin maken het geheel af. Samengevat, ideaal voor elke gelegenheid.

Hindernissenbaan met 3, 4 of 5 module’s

Afmetingen: 30m L x 3,5m B x 3,5m H
Prijs Mega run: vanaf 325 EUR

Onze hindernissenbaan met verschillende module’s kan je samenstellen en huren naar eigen keuze. Vanaf 3 module’s heb je een baan van zo’n 18 m en bij 4 module’s zit je aan 24m. De ultieme uitdaging is natuurlijk de volledige obstakelbaan van zo’n 30 m. Daarom is dit ideaal voor scholen en jeugdverenigingen alsook voor teambuilding. Wie daagt zijn collega of vriend uit om “om ter eerst” het volledige parcours af te leggen? Aarzel niet, en huur dit springkasteel nu voor uw volgend feest, opendeurdag of evenement.

Unieke Dizzy X challenge

Afmetingen: 10 m diameter
Prijs Unieke Dizzy X challenge: 550 EUR

Deze Unieke Dizzy X challenge is nieuw in de Benelux. Gebaseerd op een oud legerspel moet je met 3 tegenstanders plaats nemen in het midden van de attractie.  Daar word je dan zot gedraaid en vervolgens moet je als eerste je weg door het doolhof vinden. Wie durft het aan en wie haalt de eindstreep?

Giant Wipe out

Afmetingen: 8 m diameter
Prijs Giant Wipe out: 550 EUR

Onze Giant Wipe out is geschikt voor 8 personen tegelijkertijd.  Hier is het de bedoeling dat je zolang mogelijk op je spot blijft staan en er dus niet wordt afgeworpen door de draaipalen. Wie kan er als laatste blijven rechtstaan? Wie wordt de winnaar?  Ook ideaal in samen verhuur met onze Bootcamp.

Spidertenten en andere tenten
Prijs op aanvraag

Diameter: 6m of 8m of 10m
Andere formaten op aanvraag

Onze spidertenten lenen zich perfect voor elk feest. Het duurt slechts een 5-tal minuten voor uw tent klaar is. Aangezien ze volledig afgesloten kunnen worden, trotseren ze elk weer. Waardoor ze weer ideaal zijn voor ons landje dus. Weliswaar zolang er geen storm of hevig regenweer is. Wij werken ook samen met Robby’s tenten. Ideaal in samenverhuur met onze foodbar.

Gratis offerte voor uw feest
Wij bieden een oplossing voor ieder budget.

Prijslijst

 Ontvang je offerte

0495/41.86.07 of mcj@live.be

Search
contact:
0495 41 86 07
mail adres mcj-attractions
Mcj-Attractions

Sellaerstraat 30
1820 Melsbroek