Verhuur van moderne, voordelige, veilige, hygiënische springkastelen en rodeostieren Provincie Vlaams Brabant, Brussel, Halle-Vilvoorde, Leuven, …

Springkastelen huren :     Opgelet : Zelf afhalen en terug brengen= flinke korting!

Gratis annulatie bij regenweer tot 7 uur ‘s morgens op de dag zelf!

IPS tafel

Afmetingen: 2,6 L x 1,3 B x 0,8 H m
Prijs IPS tafel: 85 EUR

De Ips tafel is geschikt voor elk feestje. De uitdaging is natuurlijk om de meeste punten te behalen. Dit kan met 2 of meerdere spelers. Wie is de persoon die het meeste punten zal halen?? Zal u de winnaar zijn? Ideaal is ook dat u dit spel zowel binnen als buiten kan gebruiken.

Kabouterhuisje

Afmetingen: 4m diameter x 4m H
Prijs springkasteel: 85 EUR

Het kabouterhuisje is geschikt voor kinderen van 1 tot 8 jaar. Het is volledig gesloten, wat ervoor zorgt dat het een heel veilig luchtkussen is. Het is een topper voor een babyborrel of een verjaardagsfeestje.

Flick

Afmetingen: 4,5m L x 5m B x 4,5m H
Prijs springkasteel: 95 EUR

Flick is geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Het is volledig gesloten kortom wat ervoor zorgt dat het een heel veilig luchtkussen is. Samen met Monkey is het Flick springkasteel een heel populair luchtkussen! Ideaal springkasteel om te huren voor een verjaardagsfeestje, een communie of lentefeest. Niettemin is het niet geschikt voor kinderen ouder dan 10 jaar.

Monkey

Afmetingen: 5,5m L x 3,5m B x 5m H
Prijs Springkasteel:95 EUR

Monkey is geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Het is volledig gesloten vandaar   dat het een heel veilig luchtkussen is. Al met al is het samen met Flick een heel populair luchtkussen! Ideaal voor een verjaardagsfeestje, een communie of lentefeest. U kan dit springkasteel huren voor kinderen tot 10 jaar.

Rupsje nooit genoeg

Afmetingen: 4,5m L x 5m B x 4,5m H
Prijs springkasteel: 95 EUR

Rupsje nooit genoeg heeft altijd honger. Spring erop en haar honger wordt gestild. Daarom is ze ook zo blij wanneer er allemaal gelukkige kindjes met haar willen spelen. Geschikt tot 10 jaar.

Party kasteeltje

Afmetingen: 3,9m L x 3,0m B x 2,7m H
Prijs Springkasteel:95 EUR

Party club is geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Het is volledig overdekt, wat ervoor zorgt dat het geschikt is voor ons Belgisch weertje. Wederom ideaal voor een verjaardagsfeestje, een communie of lentefeest. Kan tevens ook indoor gebruikt worden.

Clownfish bubble

Afmetingen: 5m L x 5m B x 4,5m H
Prijs springkasteel: 95 EUR

De clownfish is de lieveling onder de jongsten tot max. 8jaar. Aangezien hij overdekt is, een springruimte en een glijbaan heeft, kan elk kind er zich uren op uitleven. Springen maar!

Clown

Afmetingen: 3,8m L x 5,4m B x 2,8m H
Prijs Springkasteel: 105 EUR

Het clown springkussen is de grote lieveling onder de hele kleine kinderen. Ze heeft een glijbaan en is bovendien volledig overdekt, zo kunnen de kinderen zich uitleven op een veilige manier. Bijgevolg hebben de ouders ook een goed overzicht over het wel en wee van hun kinderen. Kortom weer een ideaal springkasteel om te huren.

King kong

Afmetingen: 5,2m L x 4,0m B x 4,5m H
Prijs springkasteel: 120 EUR  of 170 EUR met IPS

King Kong is de grote broer van Monkey. Ook dit kasteel is geschikt voor alle leeftijden en je kan er met zo’n 10 kinderen tegelijkertijd op springen. Natuurlijk is dit ook een overdekt springkasteel waardoor het geschikt is voor ons klimaat. Aan de andere kant kan je dit springkussen ook huren met onze nieuwste Interactief speelsysteem waardoor het nog leuker wordt en daarmee nog een grotere topper wordt op elk feest.

Saloon

Afmetingen: 6,2m L x 5,2m B x 4,5m H
Prijs springkasteel: 120 EUR

Het Saloon luchtkussen is het ideale springkasteel te gebruiken bij een rodeo feestje! Samen met de rodeo stier of de rodeo spin geeft dit een meerwaarde aan uw evenement. Bij samenverhuur met bijvoorbeeld “onze rodeospin of stier” bieden wij u tevens een mooie korting aan.

De boerderij

Afmetingen: 6,5m L x 5m B x 4,5m H
Prijs springkasteel: 120 EUR

De boerderij is een vrolijk springkasteel vol leuke diertjes, boeren en boerinnetjes. Dank zij zijn authenticiteit is het een topper voor menig feestje. Kan het U ook bekoren? En wat dacht u ervan om onze rodeostier mee te huren om het geheel af te maken?

Frozen prinsessenkoets met glijbaan

Afmetingen: 6,m L x 6m B x 4m H
Prijs springkasteel: 125 EUR

Onze Frozen prinsessenkoets met glijbaan is geschikt voor alle prinsessen. Vervolgens kunnen ze samen met de stoere prinsen wegrijden naar magische oorden. Stap dus zeker in en laat je meevoeren naar magische oorden waardoor je kan wegdromen. Kortweg, het ideale springkasteel om te huren voor je lentefeest of communiefeest.

Minions met obstakels en een dubbele glijbaan

Afmetingen: 5m L x 4,5m B x 4,m H
Prijs springkasteel: 125 EUR

Onze Minions met obstakels en een dubbele glijbaan is een uitdaging voor iedereen. Daarnaast heeft hij 2 glijbanen en bijgevolg zal er nooit meer ruzie zijn wie eerst wil glijden. Als gevolg van zijn unieke print voelt elk kind zich hier zeker thuis.

Carrousel

Afmetingen: 5,2mL x 4m B x 5m H
Prijs Springkasteel: 125 EUR

Dit springkasteel beschikt over een schuifaf en is volledig overdekt. Daardoor is het springkussen geschikt voor grote en kleine kinderen tot 15 jaar.

Happy Multifun

Afmetingen: 5,2mL x 4m B x 5,5m H
Prijs Springkasteel: 125 EUR of 175 EUR met IPS

De happy multifun is dank zij zijn kleuren en tekeningen een heel vrolijk en aangenaam springkussen. Het is overdekt, heeft obstakels en een glijbaan. Kortom ideaal voor al die kapoenen die hun verjaardag of communie of lentefeest vieren. Wat kan een kind nog meer wensen? Springen maar.

Circus meester

Afmetingen: 5,2m L x 4m B x 5,5m H
Prijs springkasteel: 125 EUR

De circus meester is een springkasteel voor de iets grotere kinderen. Binnenin bevinden zich obstakels en aan de linkerzijde is er een leuke schuifaf. Het is volledig overdekt en ook de 3 zijkanten zijn gesloten. Al met al een ideaal springkasteel om te huren voor elke gelegenheid.

Alan de Bij

Afmetingen: 6,8m L x 4m B x 4,95m H
Prijs springkasteel: 125 EUR

Alan de Bij is het springkasteel bij uitstek voor school- of verjaardagsfeestjes. Het is volledig overdekt en ook de 3 zijkanten zijn gesloten.
Je kan er met 12 kinderen tegelijkertijd op springen dus plezier verzekerd voor de hele groep.

Octopussy

Afmetingen: 5m L x 5m B x 4m H
Prijs Springkasteel: 150 EUR

Octopussy is een populair springkussen. Het is een volledig gesloten springkasteel met obstakels. Hierdoor vervelen de kinderen zich nooit en leven ze zich uit op een veilige manier. Dit springkasteel leent zich voor kinderen van 1 tot 12 jaar. De vrolijke kleuren en de bijzondere vorm maken dat dit luchtkussen een blikvanger is op elk feest!

Formule 3

Afmetingen: 7,4m L x 5,1m B x 1m H
Prijs Springkasteel: 150 EUR

De formule 3 bouncer is een kleurrijke bouncer met uitdagingen voor de kleinste onder ons. Neem plaats op de racewagen en probeer je vriendje te volgen. Voor het eerst aan de finish!

Kinderdroom

Afmetingen: 5m L x 3,7m B x 4m H
Prijs Springkasteel: 150 EUR

De kinderdroom is een uniek springkussen vol met leuke obstakels. Spring eens op de giraf en kruip eens op de tijger. Verstop je in het palenbos. Dit springkasteel is uniek en uitermate geschikt voor jonge kinderen van 1 tot 8 jaar.
Ideaal voor een eerste communie, verjaardagsfeestje of elk ander familiefeestje. Dit luchtkussen past in de meeste tuinen, probeer het nu zelf uit!

Reuzerad

Afmetingen: 6,5m L x 6,5m B x 7m H
Prijs springkasteel: 195 EUR of 250 EUR met IPS

De topper op elk feestje. Waan uzelf op de kermis en geniet met volle teugen van dit prachtig springkasteel. Als u het ‘s avonds huurt, kunnen we er zelf verlichting aanhangen en natuurlijk is deze bouncer niet compleet zonder een Interactief Play Systeem. Wederom een ideaal springkasteel om te huren voor elk communiefeest of lentefeest alsook voor een huwelijksfeest of bedrijfsfeest.

Brandweerwagen

Afmetingen: 9,15m L x 3,5m B x 3,65m H
Prijs springkasteel: 195 EUR of 250 EUR met IPS

De brandweerwagen is geschikt voor alle jongens en meisjes die van een uitdaging houden. Kruip erin en kom ons helpen de brand te blussen. En alsof dit nog niet genoeg is kan je ook interactief gaan met ons interactief play systeem. Op uw plaats, klaar, start!!

Het prinselijk kasteel

Afmetingen: 9m L x 7m B x 4,5m H
Prijs Springkasteel: 195 EUR

Dit springkasteel heeft 2 glijbanen en is ideaal voor kinderen tussen 6 en 15 jaar. Hier voelen alle prinsen en prinsessen hun thuis! Ideaal voor een schoolfeest of scoutsfeest. Dit opblaasbaar kussen verovert de harten van iedereen.

Tina, de rups

Afmetingen: 14m L x 4,5m B x 3,9m H
Prijs Springkasteel:195 EUR

Onze rups is een volledig overdekt en gesloten springkasteel voor de waaghalzen onder ons. De bedoeling is om er in 1 keer in te springen en je dan binnenin uit te leven met al de obstakels die erin staan. Aangezien er toch een redelijke druk opstaat is het niet geschikt voor kleine kindjes en mogen er maximum 8 kindjes tegelijk in gaan. De ideale leeftijd is tussen 6 en 12 jaar. Je avontuur eindigt natuurlijk achteraan op de glijbaan.

Simba

Afmetingen: 10m L x 4m B x 6m H
Prijs Springkasteel: 195 EUR

De bedoeling van dit springkussen is zo vlug mogelijk op de klimmuur te klimmen en daarna van de schuifaf te glijden. Dit is een ware strijd omdat er telkens maar één persoon door kan en zodoende kan er maar één winnaar zijn. Wie durft het aan?

Xyna pirato

Afmetingen: 7,5m L x 3,5m B x 4,5m H
Prijs Springkasteel: 195 EUR

Ziehier het springkussen voor echte piraten! Dit springkasteel is een echte uitdaging. Binnenin bevindt zich een heuse beveiligde klimmuur en aan de andere kant een grote veilige glijbaan. Dit luchtkussen is uitermate geschikt voor tieners.

Demolition ball

Afmetingen: 6m L x 6m B x 4,5m H
Prijs Springkasteel:195 EUR

De demolition ball is de uitdaging voor groot en klein. Samen met 4 vrienden of collega’s neem je plaats op de kussens. De bedoeling is dan om elkaar er zo vlug mogelijk af te duwen door de bal in alle richtingen te slingeren. Wie denkt dat hij het aankan? Geschikt voor tieners en volwassenen.

MCJ’s Bananenklimboom

Afmetingen: 7,0 Dia x 5,6 m H
Prijs Springkasteel:195 EUR

Mcj’ Bananenklimboom, het ideale spel voor groot en klein. Wie haalt de meeste bananen naar beneden en wint zo de trofee en wie is de banaan?
Een echte blikvanger op uw feest en iedereen zal gegarandeerd proberen om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk bananen te verzamelen. Hilariteit verzekerd.

Brandweerslide

Afmetingen: 9m L x 4m B x 4,5m H
Prijs Springkasteel: 225 EUR

Voor de echte blussers, zie hier onze nieuwste brandweerslide. Brandweermensen moeten over een hele goede conditie beschikken dus dank zij deze slide kan jij al eens testen of je in aanmerking komt om brandweerman Sam of brandweervrouw Samantha te worden. Interesse?

Reuze Football Darts

Afmetingen: 7m L x 3m B x 8m H
Prijs springkasteel: 225 EUR

De topper voor alle stoere jongens en mannen onder ons. Wie kan de meeste punten behalen op deze reuze darts van maar liefst zeker 8 meter hoog. Ziet er simpel uit maar………. Wie neemt de uitdaging op zich en kan zijn ploeg naar het volgende niveau tillen? Deze publiekstrekker zal zowieso voor meer volk zorgen op uw volgende festiviteit. Overtuigd? Bel ons nu : 0495/418607 of mail ons op : mcj@live.be.

MCJ’s Expresstreintje

Afmetingen: 15m L x 3m B x 4m H
Prijs Springkasteel: 275 EUR

MCJ’s Express treintje brengt je in een wip op je bestemming. Klim aan boord en beleef vele avonturen met deze knotsgekke trein. Wie wilt deze klauterbaan uittesten?

Human Hippo Hap

Afmetingen: 9,5m Diameter
Prijs Springkasteel: 295 EUR

Wie herinnert zich de hippo hap van vroeger niet. Een onderdeel van elk kind zijn spelletjes collectie. Wij hebben deze nu tot leven gebracht. Waan uzelf een echt nijlpaard en probeer de meeste ballen te veroveren. Geschikt voor jong en oud. De ideale uitdaging op elk familiefeest of bedrijfsfeest.

Big Jungle

Afmetingen: 18m L x 4m B x 5,6m H
Prijs Springkasteel: 325 EUR

De big jungle hindernissenparcours is de uitdaging voor jong en oud! Door zijn afmetingen heeft deze springreus wel een beetje plaats nodig. Voor elk jongeren evenement is dit een geschikt springkussen. Ook volwassenen die hun behendigheid willen testen, vinden hier hun gading. Dit is het ideale springkussen om wedstrijdjes te houden. Voelt u zich geroepen?

Tractor hindernissenparcours

Afmetingen: 18m L x 4m B x 5,6m H
Prijs Springkasteel: 325 EUR

Onze tractor Obstakelbaan is ideaal voor teamsporten en wedstrijdjes. Dank zij zijn mooie vormen en uitdagingen kan iedereen hier zijn ding op doen. Samen met de stier en de boerderij is dit het ideale pakket voor een boerenthema of een lentefeest!

Hindernissenbaan met 3, 4 of 5 module’s

Afmetingen: 30m L x 3,5m B x 3,5m H
Prijs Springkasteel:vanaf 325 EUR

Ons hindernissenparcours met verschillende module’s kan je samenstellen naar eigen keuze. Vanaf 3 module’s heb je een baan van zo’n 18 m en bij 4 module’s zit je aan 24m. De ultieme uitdaging is natuurlijk om de volledige baan te huren van zo’n 30 m. Ideaal voor scholen en jeugdverenigingen alsook voor teambuilding. Wie daagt zijn collega uit om om ter eerst het volledige parcours af te leggen? Deze survivalbaan zal je nooit meer vergeten eens je het uitgetest hebt. Doen! Het ultieme springkasteel om te huren voor elk evenement.

Gratis offerte voor uw feest
Wij bieden een oplossing voor ieder budget.

 Ontvang je offerte

0495/41.86.07 of mcj@live.be

Search