Verhuur van moderne, voordelige, veilige, hygiënische springkastelen en rodeostieren Provincie Vlaams Brabant, Brussel, Halle-Vilvoorde, Leuven, …

Rodeostier of rodeospin huren??

De Rodeo spin
Prijs op aanvraag

De rodeospin is geschikt voor jong en oud. Net zoals de rodeostier, bestaat het geheel uit een mechanisch insect, een motor, een luchtkussen en een console. Indien men van de spin valt, valt men op een luchtmat en kan men zich in principe niet bezeren. Indien u dit samen met het springkasteel Saloon” huurt, wordt jouw feestje zeker een topper! Deze attractie is zeker een topper voor halloween maar ook voor elk ander feestje is het de blikvanger die zeker niet mag ontbreken.  Vraag nu meer vrijblijvende informatie.

De Rodeo Stier
Prijs op aanvraag

De rodeostier is geschikt voor jong en oud.
Het geheel bestaat uit een mechanische stier, een motor, een valmat en een console.
Dit is de grote broer van de rodeospin.
Indien men van de stier valt, valt men op een luchtkussen en kan men zich in principe niet bezeren. Deze attractie is dan ook een blikvanger op elk evenement en een uitdaging voor jong en oud.
Samen met het springkasteel “Saloon” of het boerderij springkasteel, wordt jouw opendeurdag, evenement of feestje zeker een gelegenheid waarover iedereen nog lang zal napraten. En natuurlijk kan dan ook de popcorn of suikerspin niet ontbreken ! Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren indien je meer informatie wenst over de prijs, de werking of eventuele promoties die we kunnen aanbieden voor verenigingen en jeugddiensten.

Algemene informatie

Diameter: 6m
Elektriciteit: 220 Volt – 16Ampère – Aparte kring, normaal stopcontact
Motor: 300kg (Geen trappen)

Indien de stier of de spin buiten opgesteld moeten worden, moet er altijd een overdekking voorzien worden.

Deze kan u zelf voorzien of bij ons bij huren aan verminderde prijs. Vraag ernaar bij uw bestelling.

Gratis offerte voor uw feest
Wij bieden een oplossing voor ieder budget.

 Ontvang je offerte

0495/41.86.07 of mcj@live.be

Search