Verhuur van moderne, voordelige, veilige, hygiënische springkastelen en rodeostieren Provincie Vlaams Brabant, Brussel, Halle-Vilvoorde, Leuven, …

Catering & funfood

Mobiele foodbar- pastabar
Klik hier voor onze formules

Mcj’s Foodbar is geschikt om elk feestje tot een goed einde te brengen. Wij bieden u een volledig menu naar keuze aan. Wij verzorgen de catering voor uw feest ter plaatse bij u thuis of op uw bedrijf. Of het nu gaat om een familiefeestje, trouwfeest, communiefeest, lentefeest of bedrijfsfeest, wij kunnen je zeker helpen met je catering.
Al met al geen gesleur met eten, drank, bestek en borden. Mcj verzorgt het totaalplaatje.
Of je nu kiest voor pasta, hamburgers of frietjes, geen probleem, bij ons vind je het allemaal.

En aangezien we hygiëne hoog in het vaandel dragen, kan u er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit aan de beste prijs krijgt.
En natuurlijk kan u ook voor het dessert bij ons terecht. Dit kan gaan van chocolademousse, rijstpap, cake, … en zelf een heuse IJSKAR.

Stroomaansluiting 220V – 24 Ampèrere – Liefst aparte Kring
Voldoende plaats voor de wagen + aanhangwagen om te manoeuvreren
Toelating van gemeente of politie om op de openbare weg te staan

Suikerspin
Huur machine: 100 EUR
Ingrediënten 50 pers: 10 EUR

Een suikerspin wordt gemaakt van kristalsuiker en een houten stokje. Deze suiker wordt verwarmd en gaat hierdoor smelten, waardoor het spineffect onstaat. Wie kent het niet? Lekker nostalgisch en brengt het kind in ieder van ons terug naar boven. En bovendien kan er toch niemand weerstaan aan deze lekkernij. Heerlijke funfood aan eerlijke prijzen. Vraag er nu naar : 0495/418607.

Popcorn
Huur machine: 100 EUR
Ingrediënten 50 pers: 20 EUR

Voor de kleine honger hebben we ook de popcorn machine. Popcorn is gepofte mais die dan gezout of gezoet wordt. Samen met de suikerspin is dit de ideale attractie op elk feest, evenement of opendeur. Proef het nu!

Gratis offerte voor uw feest
Wij bieden een oplossing voor ieder budget.

 Ontvang je offerte

0495/41.86.07 of mcj@live.be

Search