Verhuur van moderne, voordelige, veilige, hygiënische springkastelen en rodeostieren Provincie Vlaams Brabant, Brussel, Halle-Vilvoorde, Leuven, …

Allerlei andere attracties, spelen en tenten : afgehaald = korting!

Sumo worstelen

Prijs attractie: 120EUR

Sumo worstelen is in. Deze pakken zijn geschikt voor groot en klein. Hijs u in dit pak en duw uw tegenstander omver. Wie blijft overeind? Natuurlijk kan u ook voor andere attracties bij ons terecht. Wat  dacht u van onze demolition ball of onze unieke Human Hippo Hap.

IPS tafel

Afmetingen: 2,6 L x 1,3 B x 0,8 H m
Prijs springkasteel: 85 EUR

De Ips tafel is geschikt voor elk feestje. De uitdaging is natuurlijk om de meeste punten te behalen. Dit kan met 2 of meerdere spelers. Zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Wie is de persoon die het meeste punten zal halen?? Zal u de winnaar zijn? Tevens zeker geschikt om voor je communiefeest of lentefeest te huren aangezien iedereen gegarandeerd plezier zal hebben en zich terug kind zal wanen.

Reuzespelen – Volksspelen

Prijs: 15 EUR per stuk per dag
50EUR voor de set van 5 per dag

Waan je terug kind en amuseer je met onze reuzespelen! Ook ideaal op elk familiefeest of opendeurdag.

  • Grote toren – Kubb original – Sjoelbak – Reuze mikado – Reuze Domino’s – Vier op een rij of meerdere teams tegelijkertijd – Grote lego blokken – Stelten – ….

Opblaasbare reuzespelen :

2,5 x 1,3 x 1,7 m (LxBxH) per stuk
Prijs: 150 EUR per dag

Daag je vrienden uit voor een wedstrijdje basketball, baseball, snowball en big mouth lion. Welk team haalt de meeste punten en wint dus de trofee?

Kickertafel

Prijs: 30 EUR per dag

Daag je vrienden uit voor een match! Onze kickertafel zorgt voor uren plezier op elk feest.

Airhockey

Prijs: 30 EUR per dag

Probeer ook onze airhockey tafel. Plezier verzekerd op elk feestje.

Kleuterauto’s, fietsjes, driewielers, glijbanen, wippen,…

Prijs: 50 EUR per dag/pakket van 10stuks

Voor elke kleuterhappening of feestje, kan u nu ook een assortiment fietsjes, driewielers, auto’s, glijbanen en wippen bij ons huren. Plezier verzekerd!

MCJ’s Bananenklimboom

Afmetingen: 7,0 Dia x 5,6 m H
Prijs attractie: 195 EUR

Mcj’ Bananenklimboom, het ideale spel voor groot en klein. Wie haalt de meeste bananen naar beneden en wint zo de trofee en wie is de banaan?
Een echte blikvanger op uw feest en iedereen zal gegarandeerd proberen om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk bananen te verzamelen. Hilariteit verzekerd. Huur nu onze bananenboom en hang lekker de aap uit 🙂

Wil jij dit springkasteel huren? Bel dan vlug op 0495/418607

Demolition ball

Afmetingen: 6m L x 6m B x 4,5m H
Prijs attractie: 195 EUR

De demolition ball is de uitdaging voor groot en klein. Samen met 4 vrienden of collega’s neem je plaats op de kussens. De bedoeling is dan om elkaar er zo vlug mogelijk af te duwen door de bal in alle richtingen te slingeren. Wie denkt dat hij deze attractie aankan? Geschikt voor tieners en volwassenen.

Brandweerslide

Afmetingen: 9m L x 4m B x 4,5m H
Prijs Springkasteel: 225 EUR

Voor de echte blussers, zie hier onze nieuwste brandweerslide. Brandweermensen moeten over een hele goede conditie beschikken dus dank zij deze slide kan jij al eens testen of je in aanmerking komt om brandweerman Sam of brandweervrouw Samantha te worden. Springkasteel huren? Mail of bel ons nu!

Reuze Football Darts

Afmetingen: 7m L x 3m B x 8m H
Prijs attractie: 225 EUR

De topper voor alle stoere jongens en mannen onder ons. Wie kan de meeste punten behalen op deze reuze darts van maar liefst zeker 8 meter hoog. Ziet er simpel uit maar………. Wie neemt de uitdaging op zich en kan zijn ploeg naar het volgende niveau tillen? Ook zeker een uitdaging op elk communiefeest, lentefeest, huwelijksfeest, verjaardagsfeest, enz…

MCJ’s Expresstreintje

Afmetingen: 15m L x 3m B x 4m H
Prijs Springkasteel: 275 EUR

MCJ’s Express treintje brengt je in een wip op je bestemming. Klim aan boord en beleef vele avonturen met deze knotsgekke hindernissentrein.

Human Hippo Hap

Afmetingen: 9,5m Diameter
Prijs Springkasteel: 295 EUR

Wie herinnert zich de hippo hap van vroeger niet. Een onderdeel van elk kind zijn spelletjes collectie. Wij hebben deze nu tot leven gebracht. Waan uzelf een echt nijlpaard en probeer de meeste ballen te veroveren. Deze attractie is geschikt voor jong en oud. Deze blikvanger huren zal u zeker veel plezier en teamgeest opleveren. Dus niet aarzelen, en nu deze attractie bestellen via mcj@live of 0495/418607.

Big Jungle

Afmetingen: 18m L x 4m B x 5,6m H
Prijs Springkasteel: 325 EUR

De big jungle hindernissenparcours is de uitdaging voor jong en oud! Door zijn afmetingen heeft deze springreus wel een beetje plaats nodig. Voor elk jongerenevenement is dit een geschikt springkussen. Ook volwassenen die hun behendigheid willen testen, vinden hier hun gading. Dit is het ideale springkussen om wedstrijdjes te houden. Voelt u zich geroepen? Test dan nu deze obstakelbaan uit.

Tractor hindernissenparcours

Afmetingen: 18m L x 4m B x 5,6m H
Prijs Springkasteel: 325 EUR

Onze tractor hindernissenbaan is ideaal voor teamsporten en wedstrijdjes. Dank zij zijn mooie vormen en uitdagingen kan iedereen hier zijn ding op doen. Samen met de stier en de boerderij is dit het ideale pakket voor een boerenthema, communiefeest of lentefeest! Dus zeker doen. Bel nu voor de pakketprijs op 0495/418607.

Hindernissenbaan met 3, 4 of 5 module’s

Afmetingen: 30m L x 3,5m B x 3,5m H
Prijs Springkasteel: vanaf 325 EUR

Onze hindernissenbaan met verschillende module’s kan je samenstellen en huren naar eigen keuze. Vanaf 3 module’s heb je een baan van zo’n 18 m en bij 4 module’s zit je aan 24m. De ultieme uitdaging is natuurlijk de volledige obstakelbaan van zo’n 30 m. Ideaal voor scholen en jeugdverenigingen alsook voor teambuilding. Wie daagt zijn collega of vriend uit om “om ter eerst” het volledige parcours af te leggen? Aarzel niet, en huur dit springkasteel nu voor uw volgend feest, opendeurdag of evenement.

Spidertenten en andere tenten
Prijs op aanvraag

Diameter: 6m of 8m of 10m
Andere formaten op aanvraag

Onze spidertenten lenen zich perfect voor elk feest. Het duurt slechts een 5-tal minuten voor uw tent klaar is. Aangezien ze volledig afgesloten kunnen worden, trotseren ze elk weer. Ideaal in België dus.

Gratis offerte voor uw feest
Wij bieden een oplossing voor ieder budget.

 Ontvang je offerte

0495/41.86.07 of mcj@live.be

Search